Значи скъсана ми е гумичката на ключа тази която е бутона за централоното!От къде да мога да си намеря да я сменя или няма такива филми?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключ Алфа 156
Collapse
X
-
Re: Ключ Алфа 156
Първоначално публикувано от VersaceЗначи скъсана ми е гумичката на ключа тази която е бутона за централоното!От къде да мога да си намеря да я сменя или няма такива филми?
Каталожния номер по Е-пер е 71718708, води се гумен бутон и струва около 7 евро.
-
Ще използвам тая тема защото и моя въпрос е свързан с ключовете. Още от Германия си зех колата само с един ключ. Колата ми е 156 Спортвагон, 2.0 TS 2001-ва. Къде мога да отида да ми направят и обучат нов ключ и колко горе-долу ше ми струва. Чувал съм че трябва да имам някаква код карта, но аз нямам такова нещо. Това голям проблем ли е или може и без нея да се направи нов ключ?Alfa 156 2.0 TS Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от boreЩе използвам тая тема защото и моя въпрос е свързан с ключовете. Още от Германия си зех колата само с един ключ. Колата ми е 156 Спортвагон, 2.0 TS 2001-ва. Къде мога да отида да ми направят и обучат нов ключ и колко горе-долу ше ми струва. Чувал съм че трябва да имам някаква код карта, но аз нямам такова нещо. Това голям проблем ли е или може и без нея да се направи нов ключ?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от boreЩе използвам тая тема защото и моя въпрос е свързан с ключовете. Още от Германия си зех колата само с един ключ. Колата ми е 156 Спортвагон, 2.0 TS 2001-ва. Къде мога да отида да ми направят и обучат нов ключ и колко горе-долу ше ми струва. Чувал съм че трябва да имам някаква код карта, но аз нямам такова нещо. Това голям проблем ли е или може и без нея да се направи нов ключ?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
-
Аз имам два ключа с дистанционно. И двата работят, но на единия е повреден механизма, който отваря ключа. Трябва ми само пластмасовата кутийка и бутончето което отваря ключа.
Някой има ли идея?sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
Alfa Romeo 156 SW 2.0ts
Comment
-
И моята е скъсана (по-скоро се разпада). Като се скапе съвсем, ще поръчам.
Каталожния номер по Е-пер е 71718708, води се гумен бутон и струва около 7 евро.[/quote]
Твоята е 166 съвместими ли са с 156? и от къде се поръчва само в София ли, че аз съм от Ямбол?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
И моята е скъсана (по-скоро се разпада). Като се скапе съвсем, ще поръчам.
Каталожния номер по Е-пер е 71718708, води се гумен бутон и струва около 7 евро.[/quote]
Твоята е 166 съвместими ли са с 156? и от къде се поръчва само в София ли, че аз съм от Ямбол?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Здравейте! Зле съм с компа и дано успея да се свържа с вас .Приди седмица си купих АЛФА Проблем с доставка на ,,ОРИГИНАЛНИ,, ключове с дистанционно за 156 ЖТД 2000г.Имам код - карта ! Как да поръчам от провинцията - тел.,e-mail ???Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment